adatlap nyomtatása 
Ingatlan Televízió

Siófok 
 

Hivatkozási szám: 5739148
Adatlap:
http://www.ingatlantv.biz/adatlap.php?ingatlanid=5739148
Ingatlan adatai
Irányár: 99 800 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 6 924 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 6 924 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:
Részletes leírás
A Balaton déli partján, Siófok csendes, dinamikusan fejlődő városrészében, Kilitiben kínálunk eladásra egy kivételes lehetőséget, amely ideális választás befektetők számára.

Az ingatlan jelen állapotában külterületen helyezkedik el, így a természet közelsége és a nyugalom garantált. A telek elhelyezkedése lehetőséget biztosít arra, hogy a jövőbeli építkezés során a csodás tájban gyönyörködhessen, legyen szó akár családi ház, üdülőház vagy befektetési célú ingatlan kialakításáról.

az ingatlan főbb jellemzői:
- kiváló lokáció
- csendes, természetközeli fekvés
- Siófok városközpont 3,5 km-re található
- 6.924 nm területnagyság
- ingatlan nyilvántartás szerint: külterület, rét művelési ág
- telek lakóövezetté nyilvánítása folyamatban, ehhez szükséges a közművek kiépítése (villany, ivóvíz, szennyvíz, csapadékelvezetés) és közterületen való megközelítés biztosítása
- tervezett övezeti kód: Lke-1-sz
- a patak menti 20 méteres sáv övezeti kódja : Z (zöldterület)
- 30% beépíthetőség
- szabadon álló „sz” jelű beépítési mód, az építési hely és a telek oldalhatárai között beépítetlen oldalkerteket kell kialakítani
- zárt sorú „z” jelű beépítési mód, az építési hely oldalhatártól oldalhatárig tart
- tervek szerint kb 10 db lakóövezeti telek alakítható ki
-10%-t zöldterületként kell meghagyni
- a legközelebbi lakott utca kb. 200 méterre található

A környék ellátottsága kiváló, Siófok városközpontja, Balaton-part, strandolási lehetőség mindössze néhány percnyi autóútra található. Számos bevásárlási lehetőség, étterem, szolgáltatás és szórakozási lehetőség biztosított. Az ingatlan könnyen megközelíthető, jó a közlekedés, a buszközlekedés is jól kiépített. A közeli települések is könnyen megközelíthetők. Az M7-es autópálya és a 65. sz. főút közelsége lehetővé teszi, hogy a főváros és más nagyobb városok ( Székesfehérvár, Veszprém, Balatonfüred, Szekszárd) gyorsan elérhetők legyenek, ami különösen fontos lehet a befektetők számára. Siófok-Kiliti reptér pár percen belül elérhető. A telek elhelyezkedése nemcsak a természet közelségét, hanem a biztonságos és csendes környezetet is biztosítja, amely ideális helyszínt nyújt a pihenésre és a kikapcsolódásra vágyóknak.

A Kiliti városrész barátságos közösséggel rendelkezik, ahol a szomszédok ismerősökké válnak, ahol a családok biztonságban érezhetik magukat. Az ingatlan a jövőbeli fejlesztések lehetőségét is magában hordozza. A telekre építhető ingatlan típusa számtalan lehetőséget kínál, így Önnek lehetősége van arra, hogy a saját elképzelései szerint alakítsa ki a területet. Legyen szó akár lakóházról, nyaralóról, apartmanházról, a telek adottságai ideálisak a különböző építkezési projektek megvalósítására.

Amennyiben kérdései merülnének fel az ingatlannal kapcsolatban keressen bizalommal!

Az ingatlanpiac folyamatosan változik, ez a telek egy olyan lehetőség, amely nemcsak a jelenben, hanem a jövőben is értéket képviselhet!

Az adatok tájékoztató jellegűek.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Schwarcz-Szajkó Judit
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5636
Honlap: -
 
Képek