Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Törökszentmiklós 
Törökszentmiklós,Deák Ferenc utca 116 

Hivatkozási szám: 1048554
Ingatlan adatai
Irányár: 8 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 182 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 4
Építés éve: -
Szintek száma: -
Részletes leírás
Ez az ingatlan nagycsaládosoknak, több generációs összeköltözőknek is kitűnő meleg otthona lehet ez a eladó ház. Törökszentmiklóson új gazdáját kereső 184 m2-es családi ház. Az épület un. „L” alakzatban épült mely 11 különböző helyiségre tagozódik.

A ház alakzatát elejétől a végéig követi egy széles üvegezett veranda, amelyen kora délelőtti óráktól naplementéig besüt a nap. A veranda három különálló szakaszra van osztva széles kétszárnyú ajtókkal, ugyanakkor minkét végén is ajtók zárják le ezt a nagyméretű üvegfelülettel ellátott közlekedőt. Az utcafrontra néz 3 nagyméretű szoba, melyek szintén egyedi kivitelű kétszárnyas ajtókkal egybe nyithatóak,ezzel alkalmasak egy nagyobb családi rendezvény lebonyolítására is de az első két szoba a verandáról is nyitható ajtóval ellátott, a harmadik legbelső szoba második ajtaja, egy közlekedő folyosóra nyílik, ebből a közlekedőből a verandára, a fürdőszobába, valamint a negyedik (nappali ) szobába is eljuthatunk. A nappalin áthaladva egy ajtón keresztül a konyhába jutunk, innen szintén an másik kijárat a verandára, a verandáról a utolsó helyiség a kamra nyílik, majd pedig a hátsó kijárat található. Az 550 m2 teleken a főépület folytatásaként garázst is létesítettek, mely 1 db személy gk. befogadására alkalmas.

Az eladó ház Törökszentmiklóson , Jász-Nagykun Szolnok megyében található a Nagykunság nyugati szélén, dinamikusan fejlődő kistérségi központ, egyben járási székhelynek is jelölt település . A település vonattal, autóbusszal egyaránt jól megközelíthető a 4sz, és a 46sz országos főútvonalak találkozásánál, a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vasútvonal mentén helyezkedik el.A megyeszékhely (Szolnok) mindössze 18km. A ház a városközpontban csendes,szilárd burkolatú utcában, szépen gondozott zöldövezetbe fekszik. A központban található buszpályaudvar, és minden más intézmény, üzlet 5 perces kényelmes sétával elérhető. Ugyancsak 5 perc alatt elérhető a Vasút Állomás is. A város kitűnő gyógyvizű strand fürdője, amelynek kisebb medencéi télen is látogathatók mindössze 1,5 km-re található az ingatlantól . A ház teljesen közműellátottsággal rendelkezik, egyedi konvektoros fűtés, valamint a belső szobában épített cserépkályha, a üvegezett veranda együttesen az alacsony rezsit tesz lehetővé, de egyéb kedvező adottságokkal is rendelkezik az ingatlan pl: utcára nyitható üzlet helyiséggé ,irodává alakítható, vállalkozás székházaként is működtethető stb. A kaputól a garázsig szilárd burkolatú található.
További adatok
Telekterület: 550 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: panorámás
Egyéb extrák:  
saját parkoló, telefon, vízórás, kocsibeálló, garázs, internet, kábeltévé, kert, melléképület, összközműves
Hirdető adatai
Hirdető neve: Molnár Gergely
Hirdető telefonszáma: 06205805196
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: