Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Gyula 
 

Hivatkozási szám: 5685249
Ingatlan adatai
Irányár: 26 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 77 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1960
Szintek száma: 1
Részletes leírás
CSALÁDI HÁZ ELÉRHETŐ ÁRON!
Gyulavári elején kínálok eladásra egy 1027 m2-es telken lévő, vegyes falazatú, 77,5 m2-es családi házat, amely fűtéséről konvektorok, a fürdőszobában elektromos törölközőszárító, a konyhában ráadás látványkandalló is gondoskodik. Emellett egy új, 3,5 kW-os klíma is a komfortos hőérzet biztosítására szolgál.
A jelenlegi tulajdonos az évek során végzett felújításokat, a villanyhálózat újravezetékelése 2023-ban történt, a bejárati ajtó, valamint több helyiségben az ablakok cseréje is megtörtént. A melegvíz előállítására egy újabb típusú, 150 l-es villanybojler szolgál. A ház hőszigetelése 5 cm-es szigetelő réteggel megoldott.
Az ingatlanban található 2 szoba, egy kisebb méretű pihenő/dolgozó szoba, egy tágas fürdőkádas fürdőszoba WC-vel, egy kamra, valamint egy szép, ízléses konyhabútorral berendezett konyha, amely a mérete miatt étkezőként is funkcionál.
Az udvar első része rendezett, füvesített, a kerítéssel leválasztott hátsó részben a gyümölcsfa hajtások kitermelésre kerültek, így egy esetleges konyhakert vagy gyümölcsös kialakításának első lépése már megtörtént.
A családi ház előzetes időpont-egyeztetés után bármikor megtekinthető, emiatt keressen bizalommal, tekintsük meg együtt, személyesen is győződjön meg arról, hogy ez az ingatlan már egész kis ráfordítással egy élhető, kényelmes saját otthon lehet!
További adatok
Telekterület: 1 027 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Gyula Béke sugárút 9-11 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Turekné Szekeres Szilvia
Hirdető telefonszáma: +36-70-436-9761
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: