Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Sajóörös 
Bajcsy-Zsilinszky út 

Hivatkozási szám: 5688164
Ingatlan adatai
Irányár: 9 900 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 47 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújítást igényel
Szobák száma: 2
Építés éve: 1985
Szintek száma: 1
Részletes leírás
2 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ELADÓ SAJÓÖRÖSÖN

Sajóörös csendes, nyugodt övezetében, a Bajcsy-Zsilinszky úton eladó egy 47.7 m2 hasznos alapterülettel rendelkező, 2 szobás, 2 generációs, félkomfortos családi ház. Az ingatlan az 1980-as évek közepén épült vegyes falazattal (vályog és tégla), egy 1192 m2 nagyságú, teljesen körbekerített telken. A lakóház két különálló lakrésszel rendelkezik, az egyik előszobából és szobából, a másik konyhából, szobából, előszobából és WC-ből áll. Fűtése gázkonvektorokkal történik. A szobák padlózata laminált parketta, a többi helyiség járólap és beton burkolattal rendelkezik. A telken több tárolásra alkalmas melléképület is található. Az épületben fürdőszoba nincs, viszont a kialakítására van lehetőség és hely.

A családi ház csendes és nyugodt környéken található, amely ideális lehet két generáció együttélésére is. A nagy telek számos lehetőséget rejt, így kiváló befektetésnek is. Sajóörös Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében található, Miskolctól 20 km, Tiszaújvárostól mindössze 10 km-re. A település könnyen megközelíthető, és kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A közeli természetvédelmi területek és kirándulóhelyek ideálisak a szabadidős tevékenységekhez, így Sajóörös a nyugalom és a természet szerelmeseinek tökéletes választás. Ne hagyja ki ezt a reményteli lehetőséget!

További információért és a megtekintésért keressen bizalommal!
Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /
További adatok
Telekterület: 1 192 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Miskolc Corvin utca 1-3 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Vályi Attila
Hirdető telefonszáma: +36-70-632-0302
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: