Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Kecskemét 
 

Hivatkozási szám: 5690062
Ingatlan adatai
Irányár: 43 990 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 49 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2
Építés éve: 2008
Szintek száma: 1
Részletes leírás
ELADÓ KECSKEMÉTEN a JÓKAI utcában, fiatal építésű, szigetelt,liftes társasházban található, 49 m2-es, napfényes amerikai konyha nappali+1 hálószobás, egyedi gáz(cirkó) fűtéses lakás, saját autóbeállóval és 2 db hűtő fütő klímával felszerelve!
Az elhelyezkedése ideális: nyugodt, de mégis központi, így minden fontos infrastrukturális elem a közelben elérhető. Legyen szó bevásárlásról, oktatási intézményekről vagy sportolási lehetőségekről, minden karnyújtásnyira van.

Az ingatlan átgondolt elrendezése lehetővé teszi a maximális térkihasználást és világos, napfényes tereket kínál az otthonában. A modern és praktikus kialakítású lakás azonnali költözési lehetőséget biztosít a leendő tulajdonos számára.
Kecskemét városa dinamikusan fejlődő, élénk közösségi és kulturális élettel rendelkező település, ahol a modern városi életvitel és a hagyományos vidéki életérzés találkozik. Az itt élők mindennapjait a természet közelsége, a kiváló helyi borok és a gazdag történelmi örökség teszi különlegessé. Ez a lakás tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, de mégis élettel teli közösség részesei szeretnének lenni, ahol a modern kényelem és a természet harmóniája kéz a kézben jár.

Referencia szám: LK046087
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: dh.hu - Kecskemét, Jókai utca
Kapcsolattartó: Fekete István
Hirdető telefonszáma: +36709423158
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: