Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Hajdúszoboszló 
 

Hivatkozási szám: 5690867
Ingatlan adatai
Irányár: 37 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: -
Szobák száma: 2
Építés éve: 1980
Szintek száma: -
Részletes leírás
Kedves Érdeklődő! Ha Ön egy kényelmes, világos és központi elhelyezkedésű lakást keres, akkor ne keressen tovább! Az ingatlan, amit eladásra kínálunk, egy 55 nm-es, 2 szobás, 1 fürdőszobás lakás Hajdúszoboszló Belvárosában, a Hősök terén található. Az ingatlan állapota jó, a fűtés gáz (konvektor), és klímával is ellátott. Az erkély mérete 6 nm, és a lakásból gyönyörű panoráma nyílik. Az ingatlan környék ellátottsága kiváló, és a közlekedési lehetőségek is kitűnőek. A környék biztonságos és csendes, és könnyen elérhető autóval vagy tömegközlekedéssel is. A lakás a Belvárosban található, így minden fontos intézmény és szolgáltatás közel van. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant személyesen, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, és mi mindenben segítünk Önnek az ingatlanvásárlás folyamatában. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és nézze meg személyesen ezt a csodálatos lakást!

A HÍRDETÉSI ADATOK ÉS AZ ALAPRAJZ TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK !

Amennyiben vásárláshoz hitelre is szüksége van független hitel tanácsadónk ingyenesen tud Önnek segítséget nyújtani a legjobb konstrukciók kiválasztásában és a folyamat lebonyolításában.

Irodánk kereső ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást nyújt, szakszerű tanácsadással, energetikai tanúsítvány elkészítésével, hitelügyintézéssel és profi ügyvédi segítséggel.

Abban az esetben ha az ingatlan felkeltette érdeklődését keressen bizalommal!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: 6 m2
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Nagy Ádám
Hirdető telefonszáma: +36 70 469 3411
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: