Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Etyek 
 

Hivatkozási szám: 5701743
Ingatlan adatai
Irányár: 36 500 000 Ft
Típus: telek
Kategória: eladó
Alapterület: 789 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: -
Építés éve: 2024
Szintek száma: -
Részletes leírás
Építse meg álmai otthonát ebben a festői szépségű Fejér megyei településen, amely az Etyeki-dombság lábánál, a Zsámbéki-medence peremén található, mindössze 26 kilométerre Budapesttől!

Ez az egyedülálló, 789 négyzetméteres, téglalap alakú építési telek a Gesztenyés úton helyezkedik el, a Richárd majori úttal határolt területen. A környék újépítésű, családi házas, csendes, kertvárosias övezet, ahol a beépítési lehetőség 30%-os, 4,5 méteres építménymagassággal és 60%-os zöldfelület meghagyásával. A telek Lke-2 építési övezetben található, ahol a szomszédos házak már megépültek, szép növényzettel körülvéve. Az utcában ez az egyetlen még beépítésre váró terület.

A telekről lenyűgöző panoráma nyílik az etyeki templomra, és a közművek közül a gáz és a csatorna már a telken belül található, a víz és a villany pedig közvetlenül a telek előtt van.

A település kiválóan megközelíthető autóval, autóbusszal vagy elővárosi vonattal, és folyamatosan fejlődik, szépül. Az itt élő családok számára számos kikapcsolódási és kirándulási lehetőség kínálkozik, például a híres Etyeki Piknik, amelyet évente négyszer rendeznek meg.

Az ide költözők számára a település magas színvonalú oktatási intézményeket is biztosít, mint például a Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, óvoda és bölcsőde.

Etyek, a történelmi borvidék egyik legfiatalabb tagja, tökéletes helyszín mindazoknak, akik csendes, természetközeli, ugyanakkor Budapest közelségében fekvő otthont keresnek.

Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, hívjon most és nézze meg a telket személyesen!
További adatok
Telekterület: 789 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Rock Home
Kapcsolattartó: Maczó Gergely
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5688
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: