Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Sárbogárd 
 

Hivatkozási szám: 5701858
Ingatlan adatai
Irányár: 15 500 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 40 m2
Fűtés: egyéb
Állapota: -
Szobák száma: 1
Építés éve: 1960
Szintek száma: -
Részletes leírás
Kedves Érdeklődő!
Egy igazán különleges ingatlant kínálunk eladásra, mely ideális lehetőséget biztosít azoknak, akik egy csendes, nyugodt környéken szeretnének élni.
Az ingatlanunk egy használt, átlagos állapotú, 40 nm-es házrész, osztatlan közös tulajdonban, saját kapubejáróval, mely a Fejér vármegyei Sárbogárdon található, a Kertalja utcában.
A telek mérete 945 nm, ebből 250 nm, az ami a házrészhez tartozik. Kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének egy rendezett, ápolt kertet kialakítani.
Az ingatlan egy szobás, egy fürdőszobával ellátott, így ideális lehetőséget nyújt azoknak, akik egy kisebb, ámde otthonos lakásra vágynak.
Az épület szigetelése a tavalyi évben megtörtént, ennek és a klímának köszönhetően a nyári hőségek sem jelentenek problémát.
Téli időszakban a fűtés kandallóval és klímával megoldott.
Az ingatlan környéke igazán különleges, hiszen a csendes utcában lehetőség nyílik a nyugodt, pihentető életre. A környék biztonságos és csendes, így ideális lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének elszakadni a város zajától.
Az autóval közlekedők számára könnyen megközelíthető az ingatlan, a tömegközlekedési lehetőségek pedig kiválóak. Buszmegálló pár perc sétára, a belváros pedig 8 perc sétára elérhető.
A város folyamatosan fejlődik, rendelkezik több bevásárló központtal. Munkalehetőség is bőven akad, Székesfehérvár irányába is járnak munkás buszok.
Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretne többet megtudni az ingatlanunkról, keressen minket bizalommal.
Irodánk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a további információk megszerzésében. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is üdvözölhetjük az új otthonában!

Jöjjön és nézzük meg együtt!

Ha bármi kérdése van az ingatlannal kapcsolatban vagy az ön ingatlanát el kell adni a vásárláshoz, hívjon bizalommal.

Amennyiben hitelre van szüksége, az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
További adatok
Telekterület: 250 m2
Kert mérete: 250 m2
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: Otthon Centrum
Kapcsolattartó: Dusnoki Éva
Hirdető telefonszáma: +36 70 461 9031
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: