Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Budapest, XXI.kerület 
Szabadság utca 

Hivatkozási szám: 5701897
Ingatlan adatai
Irányár: 32 900 000 Ft
Típus: lakás (tégla)
Kategória: eladó
Alapterület: 36 m2
Fűtés: gáz (konvektor)
Állapota: felújított
Szobák száma: 1
Építés éve: 1960
Szintek száma: -
Részletes leírás
XXI. KER. CSILLAGTELEPEN FELÚJÍTOTT MODERN STÍLUSÚ ERKÉLYES LAKÁS



Zöldövezetben eladó egy teljeskörűen felújított, 35 négyzetméteres emeleti lakás. Modern kialakítása garantálja a kényelmet, az amerikai konyhás nappaliból leválasztható a hálószoba, de jelenleg egy légterű a lakás. A fürdőszoba és a wc külön nyílik. Az otthon melegét gázkonvektor, illetve inverteres hűtő-fűtő klíma biztosítja, használati melegvízellátását okos-villanybojler. A kis lakóközösségű társasház rendezett és karbantartott, a villanyhálózat teljes felújítása megtörtént.



Az ingatlanhoz tartozik egy saját pince, ahol tárolható téligumi, bicikli stb. A házhoz van továbbá egy a lakók részére kialakított parkoló.



A környék nyugodt, családbarát, és kiváló tömegközlekedési lehetőségeket kínál. A közelben található buszmegállók révén könnyen elérhető a HÉV végállomás, ahonnan gyorsan bejuthat a belvárosba. Az autóval közlekedők számára a gyorsforgalmi utak is könnyen megközelíthetők, így a város bármely pontja rövid időn belül elérhető.



A mindennapi élethez szükséges szolgáltatások is könnyen elérhetők: a közelben található élelmiszerboltok, gyógyszertárak, iskolák és óvodák, valamint sportolási lehetőségek és zöld parkok teszik kényelmessé és élhetővé a környéket. A közeli Duna-part is kiváló hely a hétvégi kikapcsolódáshoz és a természet közelségének élvezetéhez.



Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.



További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Cercatore del Nido Kft.
Hirdető telefonszáma: +36308861848
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: