Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Lenti 
Lenti 

Hivatkozási szám: 5706572
Ingatlan adatai
Irányár: 59 500 000 Ft
Típus: lakás (újépítésű)
Kategória: eladó
Alapterület: 72 m2
Fűtés: -
Állapota: új
Szobák száma: 2
Építés éve: 2023
Szintek száma: -
Részletes leírás
Elhelyezkedése: Zöldövezet Emeleti elhelyezkedés: Földszinten Tájolása: Déli tájolású Állapota: új Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 2023 Alapterülete: 72 m2 Szobák száma: 2szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Fűtés típusa: Padlófűtés, Fan-coil, Hőszivattyú Homlokzat állapot: új Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Jellemzői: Csendes környék, Jó közlekedés, Légkondicionáló, Étkező, Udvari terasz, Amerikai konyha Energetikai besorolás: A+ Egyéb jellemzők: Terasz Terhelések: Tehermentes ingatlan

Fedezd fel az otthon melegét és kényelmét ebben a modern, földszintes lakásban!
MOST AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL GÉPESÍTVE

Az újépítésű 72 nm-es lakás 2 kényelmes szobával és amerikai konyhás nappalival rendelkezik, így biztosítva az ideális otthont a pihenésre és szórakozásra.

A lakás fűtését és hűtését a legkorszerűbb technológiával, levegő-vízhőszivattyúval és fali kondenzációs gázkazánnal oldottuk meg. Emellett H-tarifás mérőórás rendszerrel ellátva, hogy a legoptimálisabb energiahatékonyságot biztosíthassuk.

A vizes helyiségekben gépi pára és szagelszívás gondoskodik a friss és tiszta levegőről, míg a helyiségenként vezérelhető padlófűtés tovább növeli a komfort érzetét, még távolról is irányítható módon.

A kényelemről a levegő-víz hőszivattyús központi hűtő-fűtő berendezés és a központi lakásszellőztető rendszer gondoskodik. Emellett egy 15 nm-es terasz is tartozik a lakáshoz, ahol élvezheted a szabad levegőt és a kilátást.

Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget, és költözz ebbe az exkluzív otthonba!
Hívj bizalommal! 0620 349 8022
További adatok
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: H-Kontakt Group Kft
Kapcsolattartó: Takács Adrienn
Hirdető telefonszáma: +36203498022
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: