Ingatlan Televízió
Ingatlan Televízió
további hirdetések
adatlap bezárása

Balatonkenese 
 

Hivatkozási szám: 5736777
Ingatlan adatai
Irányár: 214 000 000 Ft
Típus: ház
Kategória: eladó
Alapterület: 54 m2
Fűtés: gáz (cirko)
Állapota: felújított
Szobák száma: 2+3
Építés éve: 1950
Szintek száma: 1
Részletes leírás
Eladó Balatonkenesén álomszerű környezetben egy 54 nm-es téliesített nyaraló 788 nm-es telekkel saját stéggel és privát partszakasszal!

Tökéletes választás, ha szeretnél a saját stégedről strandolni vagy horgászni, élvezve a Balaton adta kikapcsolódás minden percét.

A zárt udvar további kényelmet és biztonságot nyújt, a ház pedig minden évszakban otthonos és kényelmes, köszönhetően a téliesítésnek.
Ez a hely az igazi balatoni nyugalom szigete!

A házhoz tartozik egy nagy méretű, 42 nm-es terasz. Az udvarban egy plusz faház található, ami ideális vendégek fogadására, valamint játszótér a gyerekeknek és egy kinti fürdőszoba, hogy a nyár minden pillanata tökéletes legyen.
A házban 2 nagyobb és 3 kisebb szoba található, emellett egy fürdőszoba, WC és kamra is, így minden adott a kényelemhez. A gáz cirkó fűtés biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen is, így egész évben használható az ingatlan.
Az udvarban több autó számára is van parkolási lehetőség.

A nyaralóhoz teljes kamerarendszer tartozik, amely lehetővé teszi, hogy bármikor, távolról is figyelemmel kísérhesd az ingatlant. Mozgásérzékelős, éjjellátó kamerák védik az otthont kívül és belül, így biztosítva a nyugodt pihenést. Élvezd a kikapcsolódást gondtalanul, miközben ingatlanod maximális védelem alatt áll!

Ez a nyaraló nemcsak saját célra, de befektetésnek is kiváló, hiszen a Balaton közelsége és a ház adottságai garantálják a folyamatos keresletet.
Tökéletes választás azoknak, akik a Balaton közvetlen közelében, nyugodt, békés környezetben szeretnének pihenni és feltöltődni.

Ne maradj le erről a különleges lehetőségről!


Köszönöm, hogy figyelmével megtisztelte hirdetésemet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, vagy további kérdések merülnek fel Önben, várom hívását. Időpont egyeztetése után megtekinthető az ingatlan. Nálunk minden ingatlan megtekintése DÍJMENTES! Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők szolgálatára. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához szükség esetén kedvezményes hitelkonstrukciót ajánlunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyintézéshez.
További adatok
Telekterület: 788 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: 42 m2
Felszereltség: -
Parkolás: lakáshoz van kültéri parkoló
Kilátás: -
Egyéb extrák:  
Hirdető adatai
Hirdető neve: otpip.hu - Veszprém Kossuth utca 8 - OTP Ingatlanpont Iroda
Kapcsolattartó: Cseke Tímea
Hirdető telefonszáma: +36-70-459-0671
Honlap: -
 
Üzenetet küldhet a hirdetőnek, árajánlatot tehet az ingatlanra:
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet: